Show full size 924Board.org
Discussion Forum of 924.org
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 Technical FAQ924 FAQ (Technical)   Technical924 Technical Section   Jump to 924.org924.org   Jump to PCA 924 Registry924 Registry

it's always something

 
Post new topic   Reply to topic    924Board.org Forum Index -> General Discussions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cs  
Guest





PostPosted: Mon Aug 27, 2001 8:36 am    Post subject: Reply with quote

i finally got my car going good and then it started to drop idle, lose vacuum and smoke. i can cut it off and it'll start back up and run just fine for a few minutes then start over. i put a meter on the frequency valve and the duty cycle was 96% so out of curiousity i unplugged the valve and the car idled great, i'm figuring i need a new o2 sensor. does anyone think it may be something else, or should the sensor fix it.
Back to top
Dave  
Guest





PostPosted: Wed Aug 29, 2001 2:48 am    Post subject: Reply with quote

In my 924S it would go realy lean and drop idle to about 500 to 700rpm. So I am waiting for a 02 sensior too. It could also be the tps or the mass air flow meter may have a worn spot on it. Before you do this look for broken vaccum lines or leaks. Good luck.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    924Board.org Forum Index -> General Discussions All times are GMT + 10 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group